Puolustusvoimien mediapalvelu

Puolustusvoimat hyväksyy mediapalveluun vain median edustajia. Varmennamme asian henkilön sähköpostiosoitteen perusteella. Freelancer-toimittajien tulee valita "Muu" ja antaa lisätietoina pressikortin numero sekä viitteet tai linkit kolmeen mediassa julkaistuun tekstiinsä. Emme katso mediaksi esimerkiksi blogeja, uutisparodiasivustoja, yleisönosastokirjoituksia tai satunnaisjulkaisuja.

Kaikki voivat tilata Puolustusvoimien tiedotteet ja ampumatiedotteet joko RSS-syötteillä verkkosivuiltamme tai tilauspalvelusta sähköpostiin.

Huomioitavaa rekisteröityessä

Mediapalvelumme käyttää yhteistä käyttäjätietokantaa, joten voit hyödyntää samaa tunnusta ja salasanaa seuraavissa mediapalveluissa:

  • Valtioneuvoston mediapalvelu
  • Puolustusvoimien mediapalvelu
  • Poliisin mediapalvelu
  • Hätäkeskuslaitoksen uutispalvelu

Rekisteröityminen tulee tehdä kuhunkin palveluun erikseen. Rekisteröitymisen ja hyväksynnän jälkeen voit kirjautua edellä mainittuihin palveluihin samalla tunnuksella (sähköposti) ja salasanalla, jonka olet asettanut ensimmäiseen palveluun rekisteröitymisen yhteydessä.

Yhteiskäyttöisiä sähköpostiosoitteita käyttäessä on hyvä huomioida osoitteen mahdollinen käyttö muissa mediapalveluissa sähköpostitilin koko käyttäjäkunnan laajuudessa. Esimerkiksi jos käytätte mediapalvelussa toimituksen yhteissähköpostia, salasanan muuttaminen vaikuttaa kaikkiin palveluihin kirjautumiseen. Pidättehän siis organisaationne kaikki yhteyshenkilöt tietoisina muutoksista.

Mediapalvelun tietosuojaseloste